Την Κυριακή 18/06 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα. Ο πατέρας ή αλλιώς «μπαμπάς» παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και στη ζωή της  οικογένειας. Είτε είναι ο βιολογικός πατέρας είτε είναι μια πατρική φιγούρα που έχουμε στη ζωή μας όπως ο παππούς, ένας συγγενής, φίλος ή μέντορας, η ημέρα αυτή μας δίνει την ευκαιρία να τους εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας.

Προσκαλούμε λοιπόν τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να ζωγραφίσουν, να κατασκευάσουν ή να γράψουν κάτι για τις πατρικές φιγούρες στη ζωή τους και να τις μοιραστούν μαζί μας εφόσον το επιθυμούν, στο email noiazomai.prolepsis.gr. Στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε μια ανώνυμη συλλογή την οποία θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας.

Τέλος, σας προτείνουμε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του lunarbaboon, ενός ανθρώπου που δημιούργησε αρκετά comics όχι μόνο για την ζωή του ως μπαμπά, αλλά και για θέματα ψυχικής υγείας και τον τρόπο που επηρεάζουν την οικογένεια και τον ίδιο. Μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ: http://www.lunarbaboon.com/comics/?currentPage=2

Χρόνια πολλά μπαμπά!