24 Ιανουαρίου 2024 – 18:00

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην εξάρτηση και τον εθισμό; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της εξάρτησης από το κάπνισμα και το αλκοόλ και του εθισμού στο διαδίκτυο; Με ποιους τρόπους μπορούμε να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε τις εξαρτήσεις των παιδιών και των εφήβων;

H εξάρτηση και ο εθισμός μπορεί να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στη ζωή τόσο των παιδιών/εφήβων όσο και των ενηλίκων και συχνά παίρνουν διαφορετικές μορφές. Όποια μορφή και να πάρουν η εξάρτηση και ο εθισμός, έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις στη ζωή ολόκληρης της  οικογένειας. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να τις αναγνωρίζουμε έγκαιρα και να τις προλαμβάνουμε, κρατώντας ανοιχτή επικοινωνία με τα παιδιά.

Στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Εξαρτήσειςπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στις 18.00, θα μιλήσουμε για την εξάρτηση και τον εθισμό και θα εστιάσουμε στα χαρακτηριστικά της εξάρτησης από τον καπνό και το αλκοόλ και του εθισμού στο διαδίκτυο. Με τη βοήθεια ειδικών, θα ανακαλύψουμε με ποιες στρατηγικές μπορούμε να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε τις εξαρτήσεις των παιδιών και των εφήβων.

Η διάρκεια του διαδικτυακού βιωματικού εργαστηρίου είναι 60 λεπτά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 (18:00) – Κάνε εγγραφή εδώ.